Basiscursus Eerste Hulp

Iedereen maakt deel uit van het verkeer. Zowel als voetganger, fietser, ruiter, automobilist of buschauffeur reizen we wat af voor werk, boodschappen, bezoekjes, plezier en dergelijke. Alle regels en signalen moeten maken dat het verkeer veilig is. Toch komen er wel eens situaties voor waardoor er een ongeluk ontstaat. Dit kan zijn door onoplettendheid maar ook door andere omstandigheden.

Je zult het zeker een keer hebben meegemaakt dat een beroep op je werd gedaan om eerste hulp te verlenen in of rond huis, op kantoor of bedrijf of tijdens sport en spel.  Het is bijzonder vervelend dat je in een bepaalde situatie wil helpen, maar niet weet hoe je moet handelen. EHBO vereniging Zevenhuizen biedt een cursus Eerste Hulp Bij Ongelukken (EHBO) aan. Een cursus voor het verlenen van eerste hulp is niets anders dan Leren en Doen.

Geïnteresseerd in het volgen van een cursus, maar wil je nog verdere informatie?  Neem dan contact op met ons secretariaat. Wil je je inschrijven? Gebruik hiervoor ons inschrijvingsformulier.

Voor u is het interessant om te weten dat er veel zorgverzekeraars zijn die opleidingen als Eerste Hulp (aan kinderen) en Reanimatie/AED geheel of gedeeltelijk vergoeden, zodat het u niets of minder kost. Raadpleeg hiervoor uw zorgpolis.

Waar en wanneer

Let op: In verband met het coronavirus is de exacte startdatum nog niet bekend, maar gestreefd word naar april/mei, lees hier voor meer informatie.

Wat:
Opleiding Eerste Hulp (EHBO)

Opleidingsduur: 10 avonden van 2 uur

Startdata: april/mei
Les data:
Examen:

Locatie:
Verenigingsgebouw van Vogelvereniging Zang en Kleur
Nijverheidscentrum 52,
2751 JP Zevenhuizen

Kosten

€250,- euro inclusief lesboek, verbandmaterialen en examenkosten

Waar en wanneer

Wat: Herhaling Eerste Hulp (EHBO)

Opleidingsduur: 6 avonden EH en 1 avond Reanimatie/AED

Startdata: Nog niet bekend
Les data: Nog niet bekend
Examen: Nog niet bekend

Locatie:
Verenigingsgebouw van Vogelvereniging Zang en Kleur
Nijverheidscentrum 52,
2751 JP Zevenhuizen

Kosten

Kosten per jaar: €42,50 incl. verlengingskosten Oranje Kruis, lidmaatschap EHBO-vereniging Zevenhuizen en EHBO Nederland

Cursus

Eerste hulp

Cursus

Eerste hulp (aan kinderen)

Cursus

Reanimatie AED

Cursus

Inschrijven / Informatie