Organisatie

Wil je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van onze vereniging? Hier vind je alle informatie over onze meest recente activiteiten, variërend van nieuwe cursussen tot evenementen waar we aanwezig zijn geweest.

John Vente

Slogan: Blijf niet aan de zijkant staan kijken naar een slachtoffer, maar steek liever de handen uit de mouwen en biedt hulp!

Kort iets over mezelf: Voorzitter van deze mooie vereniging, regelmatig te vinden als hulpverlener bij evenementen, hoofd BHV/EHBO en manager bij een omgevingsdienst.

Annelies van Soomeren

Slogan: EHBO-en hoort gewoon bij mij!

Kort iets over mezelf: Bestuurslid sinds 1995 (inmiddels al weer jaren in de functie van secretaris) van EHBO vereniging Zevenhuizen, zet mij regelmatig in als hulpverlener bij evenementen en al ruim 25 jaar sporttherapeut.

Esther Gieskens

Slogan: De eerste hulp kunnen verlenen als er iets gebeurt, geeft mij het gevoel dat ik iets kan betekenen voor een ander.

Kort iets over mezelf: Penningmeester van EHBO vereniging Zevenhuizen, zet mij regelmatig in als hulpverlener bij evenementen en ben als LOTUS (uitbeelding van slachtoffers) betrokken bij onze opleidingen en herhalingslessen.

Huib den Hollander

Slogan: Later kan wel eens eerder komen dan je denkt!

Kort iets over mezelf: Algemeen bestuurslid en 2e penningmeester van de EHBO vereniging en regelmatig te vinden als hulpverlener bij evenementen.

Cisca Ramakers

Slogan: Niet afwachten, maar aanpakken!

Kort iets over mezelf: Algemeen bestuurslid en coördinator evenementen van de EHBO vereniging en zet mij regelmatig in als hulpverlener bij evenementen.

Liesbeth Vente

Slogan: Hulpverlening? Iedere minuut telt!

Kort iets over mezelf: Algemeen bestuurslid en 2e secretaris van deze vereniging, zet mij ook regelmatig in als hulpverlener bij evenementen en ben als LOTUS (uitbeelding van slachtoffers) betrokken bij onze opleidingen en zet mij – als full time LOTUS – in bij grootschalige ontruimingen, medical care trainingen, multidisciplinaire trainingen, brandweer opleidingen etc.

Joëlle van der Lee

Slogan: Er is vaak maar een klein verschil tussen leven en dood; EHBO’ers maken dat verschil.

Kort iets over mezelf: Jong bestuurslid bij deze vereniging om bestuurservaring op te doen, daarnaast ook regelmatig te vinden als hulpverlener bij evenementen, met veel plezier actief voor onze vereniging als LOTUS, wat ook mijn bijbaan is naast mijn studie.

Cursus

Eerste hulp

Cursus

Eerste hulp (aan kinderen)

Cursus

Reanimatie AED

Cursus

Inschrijven / Informatie